Sugestie zmian etc.

Share

Salz
    Śledź

Liczba postów: 21

Sugestie zmian etc.

Pisanie by Salz on Nie Maj 10, 2009 8:55 pm

Temat istnieje dla osób lubiących szpanować kreatywnością i dobrą wolą, czyli ludzi którym się po prostu nudzi. Zakładam go, ponieważ jestem tutaj drugi po administratorce. Jak się administratorka nie zgadza, to niech mi się tylko wetnie w tekst, a popamięta.

Pani szefowo, mam kilka światłych pomysłów:
    + mogłabyś zająć się rangami, bo ich brak jest bardzo niefajny
    + mogłabyś zrobić mnie moderatorem, bo na to zasługuję
    + no i wypadałoby zacząć ściągać ludzi, bo forum zieje pustkami.

Ostatnio zmieniony przez Salz dnia Nie Maj 10, 2009 9:00 pm, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : zbyt dużo fajności w jednym poście)

Immerine
    Mroczna i Zła

Liczba postów: 25

Re: Sugestie zmian etc.

Pisanie by Immerine on Nie Maj 10, 2009 9:26 pm

Osobiście uważam, że użytkownicy powinni móc sami wybierać sobie rangi, a propozycje podsyłać do mnie. Klasyfikowanie ludzi na podstawie liczby postów jes trochę bezsensowne.
    Moderatorów będę wybierać, kiedy będą potrzebni. Na razie daję sobie radę sama.
    A ściąganie ludzi wkrótce rozpocznę, chociaż obawiam się, że przeprowadzę zbyt ostrą selekcję i w efekcie nie sprowadzę nikogo. Tutaj uprzejmie proszę Cię o użycie swojej siły perswazji. P:

Salz
    Śledź

Pisanie by Salz on Sro Maj 13, 2009 4:22 pm

Nie sądzisz, że te rangi mogłyby zachęcić ludzi do pisania postów? Ja na przykład za "master of disaster" sprzedałbym własnego Śledzia. A taka samowola to prawie jak u naszych wrogów z Zachodu, wstydź się towarzyszko.
    Jasne jasne, siła perswazji, a jak poziom forum kiedyś poleci na łeb na szyję, to będzie moja wina. Mogę łaskawie sprowadzić dwie czy trzy osoby, których jestem pewien. Dalej radź sobie jak chcesz.

maruk

Liczba postów: 11

Pisanie by maruk on Sob Maj 16, 2009 10:55 pm

wiecie, keidyś mnie wywalili z forum, bo żeby dojść do odpowiadającej mi rangi, pisałam po sto tysiecy debilnych postów. Dziennie.
    Znaczy, wiele razy postępowałam tak zwyczajnie dla przetestowania cierpliwości modów [z jakiegoś powodu zawsze wpadaja w szał szybciej od adminów i to jest bardziej zabawne], ale ten jeden raz był wyjątkowy. Otrzymałam wymarzoną rangę i cieszyłam się nią całe dwie godziny, zanim mnie wykopali na amen [ale to juz się nie liczyło, prawda?] To był tytuł jakowejś piosenki Miyaviego, czy coś.
    Znakiem tego opowiadam sie za automatycznym wskakiwaniem rang wg ilosci postów, ale raczej nie publikujcie listy co za ile, bo ludzie są zachłanni - na wszystko.
    po przekroczeniu, powiedzmy 500, czy 1000, czy jak tam chcecie niech bedzie ranga "do wyboru" - jako bonus za aktywność.

to tak z doświadczenia nałogowego zabójcy forów
    ~~

Immerine
    Mroczna i Zła

Liczba postów: 25

Pisanie by Immerine on Sob Maj 16, 2009 11:13 pm

Dopsz, sądzę, że inni się pod tym podpiszą a jak nie, to ja podpiszę się za innych. Teraz zostało mi tylko wymyślenie jakichś twórczych rang związanych z kawiarnią lub zaułkiem i nie zawierających żadnych dresów. Będzie dobrze.

Salz
    Śledź

Pisanie by Salz on Nie Maj 17, 2009 10:02 pm

Ja się zgadzam, czemu nie.
    Immerine, pomyśl nad tymi rangami, ale dłuuugo i efektywnie. Mogę dopomóc, jak coś.
    I tę rangę bonus to dałbym po tysiącu postów, to taka ładna cyfra i trzy zera.

Obecny czas to Czw Lut 23, 2012 12:55 pm